Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE KALEVA TEISKONTIE YKSIÖ 38 m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt RR, 18. Tammikuuta 2018. :

Vuokralle tarjotaan 1 h + alkovi + keittiö 38 m2 Tampereen Kalevasta Teiskontien alkupäästä. Asunto vapautuu 1.2.

Ylimmän 6.kerroksen valoisasta asunnosta on hyvät näkymät kahteen suuntaan. Asunto on erittäin hyväkuntoinen, muutama vuosi sitten täysin remontoitu.

Asunto vuokrataan joko kalustettuna tai ilman kalusteita. Kalustettuna se sisältää kaikki peruskalusteet, astiat ym. Luottotiedot on oltava kunnossa, ei kotieläimiä ja tupakointia.

Hyvä sijainti, Tays ja Tamk melkein vieressä, yliopistoon ja keskustaan kävelymatka. Hyvät joukkoliikenneyhteydet ympäri kaupunkia. Rauhallinen yhtiö, Kalevan viihtyisät puistot vieressä. Pysäköintipaikat löytyvät viereiseltä kaupungin parkkipaikalta.

Vuokra 620 e/kk. Jos olet kiinnostunut asunnosta, ota yhteyttä sähköpostilla tai puh. 050 4622914.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.