Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: HUONE VUOKRALLE TAKA-TÖÖLÖSTÄ 550e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt H.I., 31. Tammikuuta 2018. :

Tarjolla huone vuokralle kaksiosta 6.kerroksesta hyvien liikenneyhteyksien varrelta Mannerheimintieltä Taka-Töölöstä. Huone on heti vapaa ja se vuokrataan joko toistaiseksi tai määräaikaisena (esim. 6kk/1 vuosi).

Vanha talo, joka sittemmin kunnostettu, läpitalon huoneisto. Asunnosta vuokrataan puolet, eli 29 neliötä. Asunto käsittää 2h, keittiön, kylpyhuoneen ja eteisen. Talossa on hissi. Ikkunasta ja keittiöstä avara näkymä Stadionille ja Jäähallille. Kaikki palvelut (apteekki, kaupat ym.) lähellä ja bussi-/ratikkaliikenneyhteydet moniin suuntiin.

Valoisa huone on kooltaan noin 15 neliötä ja siinä on kaunis puulattia;
huone vuokrataan niukasti kalustettuna (katso kuvasta). Kokonaisvuokra on 550 e/kk sisältäen veden. Sähkölasku jaetaan puoliksi asukkaiden kesken. Kylpyhuoneessa on pesukone ja keittiössä joitakin astioita, jotka ovat vuokralaisen käytettävissä. Vuokralaiselta edellytetään kotivakuutuksen ottamista ja että luottotiedot ovat kunnossa. Toisessa huoneessa asuu asunnon toinen omistaja (naishenkilö), joka on eläinystävällinen ja viihtyy hyvin rauhallisen, tupakoimattoman vuokralaisen kanssa.

Takuuvuokra on 500 e.
Yhteydenotot sähköpostitse, jossa kerrot hieman itsestäsi osoitteeseen ikonen.hm@gmail.com.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.