Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU Huone kimppakämpässä Kupittaalla


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Soile, 20. Helmikuuta 2018. :

Alivuokralle tarjotaan n. 12 neliön huone kolmiosta. Vapaa 28.2. Hinta 321¤/kk sis. vesi ja netti. Sähkö kulutuksen mukaan. Erinomainen sijainti Kupittaanpuiston vieressä, hyvin lyhyen matkan päässä mm. TYKS, yliopisto ja Kupittaan rautatieasema. Alivuokraus mahdollistaa asumis- ja muut tuet riippumatta toisten tuloista.

Asunnossa mm. oma sauna, tiskikone, iso pystypakastin, 2x WC, iso lasitettu parveke josta vähän näkee puistoon, ja keraaminen liesi. Lattiat osittain parkettia. Asunto on kevyesti retrohenkinen ja toisaalta hieman remontoitu hyvällä maulla. Huoneessa on isot vaatekaapit ja tällä hetkellä huonekalujakin, saat lainaan lisääkin tai voidaan tyhjentää huone. Myös lautasia, kattiloita yms saa lainata, tai sitten tuoda omia.

Muut asukkaat rentoja 30+ naisia joista toinen nukkuu olkkarissa ja toinen on paikalla vain osan aikaa. Asuntoon ei saa tuoda kissoja tai koiria, pari terraariota täällä on joissa asuu täysin vaarattomia ja hiljaisia jättiläiskotiloita.

Vuokralaiselta toivotaan kykyä siistiä omat jälkensä yhteisistä tiloista, ja vähintään sen verran sosiaalisuutta ettei juokse karkuun jos muut asukkaat tulevat keittiöön yhtäaikaa. Myös lyhytaikainen tai vain vähän paikalla oleva asukas on tervetullut!

Ota yhteyttä rohkeasti! Soita tai tekstaa 040 834 6252 tai kirjoita somata@utu.fi ja tule katsomaan.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.