Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Ylimmän kerroksen remontoitu kaksio 850¤/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Ida Kylänpää, 18. Huhtikuuta 2018. :

NÄYTTÖ TÄNÄÄN 18.4 KLO 18.30-19
NÄYTTÖ TORSTAINA 19.4 KLO 16.30-17
NÄYTTÖ SUNNUNTAINA 22.4 KLO 18.30-19.30

Linkki oikotien sivuille: https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/tampere/14602893

Tarjotaan vuokralle laadukkailla materiaaleilla vuonna 2017 remontoitu järkeväpohjainen ylimmän kerroksen kaksio (45,5m2). Vapautuu 1.6.2018. Asunto sijaitsee puiston reunalla aivan Tammelan palveluiden tuntumassa, myös keskustaan on lyhyt matka, vaikka kävellen. Yliopistolle ja ammattikorkeakoululle on kävelymatka. Talon kulmalla on myös bussipysäkki ja muutenkin kulkuyhteydet ovat hyvät, niin julkisilla kuin omalla autollakin.

Integroidut kattovalaisimet ja runsas pistorasioiden määrä lisäävät asuinmukavuutta. Kodinkoneet ovat integroituja (induktioliesi, uuni, mikro ja astianpesukone), vuokraan kuuluu myös kylpyhuoneen pesukone.

Säilytystilaa on erittäin runsaasti niin keittiössä kuin muuallakin huoneistossa.

Vesimaksu 22e/kk/hlö. Mahdollisuus vuokrata autopaikka: autokatos: 35e/kk, lämmin autopaikka 20e/kk ja kylmä autopaikka 10e/kk, vuokralainen tekee sopimuksen taloyhtiön kanssa. Vuokraan kuuluu taloyhtiön 1M perusnetti modeemin kanssa. Netin nopeutta voi korottaa maksua vastaan tekemällä sopimuksen Tampereen Puhelimen kanssa. Sähkösopimuksen vuokralainen solmii valitsemansa yhtiön kanssa.

Vaaditaan kattava kotivakuutus sekä luottotietojen tulee olla kunnossa.

Vuokrasopimus on vuoden määräaikainen, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Vapautuu 1.6.2018

Kyselyt sähköpostitse: kylanpaaida@gmail.com tai numeroon 0445330864


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.