Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE kesäkämppä Amurissa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mira, 21. Huhtikuuta 2018. :

Asunto on luhtitalotyyppisessä talossa, jossa on neljä asuntoa. Keskustorille matkaa 1,4 km. Asunto sijaitsee Amurin ja Pispalan rajamailla.
Asunnossa on n.50m2 ja kaksi kerrosta. Asuntoon on oma sisäänkäynti ulkoa, suoraan omasta pihasta. Pihassa grilli ja kalusteet.
Alakerrassa sijaitsee eteinen, wc/suihku, keittiö ja olohuone. Yläkerrassa, rappusten yläpäässä on tasanne, johon mahtuu hyvin sänky sekä muitakin huonekaluja. Yläkerrassa on myös vaatehuone.

Taloyhtiö tarjoaa maksuttoman lenkkisaunan tiistaisin, saunavuoro viikonlopulle on mahdollisuus myös saada. Asunto vuokrataan kalustettuna, astioilla ja liinavaatteilla (käytössänne pyyhkeet ja lakanat), kahdella telkkarilla (ylä ja alakerrassa) ja ilmaisella netillä. Asukas voi itse valita huonekalut, jotka tarvitsee, loput viedään pois. Taloyhtiössä on erittäin hyvä pesutupa isoine koneineen ja kuivureineen, joten omaa konetta asuntoon ei ole hankittu.
Vuokra vesineen on himpun alle 700, mikäli sähkölle ei hurjaa tarvetta, siitä en peri mitään. Autopaikkoja ei ole, mutta tienvieripysäköinti toimii hyvin.
Kuvia pyynnöstä.
Ota yhteyttä: mirafioor@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.