Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE/keskusta - tarjotaan vuokralle kalustettu valoisa parvekkeellinen kaksio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mikael Ashorn, 06. Toukokuuta 2018. :

Vuokralle tarjotaan hyväkuntoinen ja valoisa kalustettu 57m2 läpitalon kaksio Tampereen Armonkalliolta. Kaikki keskustan palvelut, mukaan lukien ruokakaupat, ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rautatieasemalle on 5min kävelymatka ja yliopistolle sekä TAMKille 15-20min pyöräilymatka. Myös Lapinniemen ja Kaupin lenkkipolut ovat lähellä.

Asunto on remontoitu muutama vuosi sitten ja sopii parhaiten yhdelle ihmiselle tai pariskunnalle, mutta oikein sisustettuna toimii myös kimppakämppänä. Keittiössä kaikki tarpeelliset kodinkoneet (tiskikone, induktioliesi jne.) sekä kylpyhuoneessa pyykinpesukone. Makuuhuoneen liukuovikaappi sekä tilava vaatehuone takaavat riittävän säilytystilan. Parvekkeelta aukeaa näkymä koko Tampereen yli.

Vuokra 800/kk + vesimasku 23/kk/hlö. Takuuvuokra 1kk. Vuokraajalta edellytetään voimassa olevaa kotivakuutusta ja kunnossa olevia luottotietoja.

Vapautuu 1.6 tai sopimuksen mukaan. Ensisijaisena toiveena olisi pitempiaikainen vuokralainen, mutta myös lyhyemmät ajat ovat mahdollisia.

Yhteydenotot vain sähköpostilla tai WhatsAppilla:

Mikael Ashorn
mikael.ashorn [ät] gmail.com
+358 40 1941719


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.