Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: Kalustettu yksiö rauhallisesta ja urbaanista Alppilasta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Ville Karjalainen, 17. Toukokuuta 2018. :

Tarjolla viihtyisä, hyväkuntoinen ja toimiva iso
(32 neliötä) yksiö, jonka sijanti on rauhallinen mutta keskeinen, ja mistä on huippuyhteydet niin keskustaan, muuhun Suomeen kuin lentokentälle.

Vuokra-aika voidaan sopia joustavasti esim. viikon, kuukauden tai loppuvuoden mittaiseksi. Ilmoitettu 1290 ¤/kk on arvioitu hinta yhdeltä kuukaudelta, mutta tarkka vuokran ja vakuuden määrä riippuu vuokra-ajan pituudesta ja asukkaiden määrästä. Kysy tarjousta!

Asunto voidaan kalustaa 1-3 hengelle. Asunnossa on valmiina alkoviin mitoitettu parisänky, mutta tarvittaessa voidaan järjestää erillinen lisävuode esimerkiksi sohvan tilalle.

Asunnon viihtyisyyteen vaikuttavia tekijöitä ovat mm. korkea kuudennen kerroksen sijainti, mikä takaa avarat näkymät yli Konepajan rakennusten, sekä valon esteettömän tulvimisen sisään olohuoneen ja keittiön ikkunoista. Tilavat suihkutilat ja keittokomero sujuvoittavat arkea. Keittokomerossa työtilaa on kätevästi käytävän molemmin puolin. Asunnossa on erityisen paljon säilytystilaa vaate- ja ulkoiluvälineille. Toisaalta olohuoneen kyljessä olevaa isoa vaatehuonetta voi tarvittaessa käyttää vaikka työhuoneena.

Alppilassa yhdistyy erityisellä tavalla loistavat liikenneyhteydet, urbaani miljöö sekä rauhallinen naapurusto, jopa luonnonläheisyys.

Liikenneyhteydet toimivat niin lähelle kuin kauas. Lähiliikenteestä huolehtivat ikkunan alta kulkevat raitiovaunut ja bussit. Noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva Pasilan asema yhdistää muuhun Suomeen sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle. 2016 kesällä täysin remontoidut ikkunat sekä kuudennen kerroksen sijanti suodattavat enimmät raitiovaunujen jylinät pois. Yön tunteina raitiovaunuliikenne myös taukoaa kokonaan.

Palvelut alueella ovat myös huippuluokkaa. Alppilasta itsestään löytyy mm. ruokakaupat ja ravintolat, eikä kaupunkikulttuurin runsaudensarvi, Kalliokaan, ole kuin vajaan 5 minuutin kävelymatkan päässä asunnolta.

Etelä-Helsingin ehkä hienoimman puiston, Alppipuiston, rauha ja vehreys ovat jo aivan eri luokkaa kuin vaikkapa Kallion puistoissa. Jos kaipaa oikean metsän rauhaa, keskuspuiston metsät ovat vain noin 5 minuutin pyörälenkin päässä.

Vuokra sisältää:

- kalusteet: mm. pyykinpesukone, TV, jääkaappi, astianpesukone
- ruoanlaittovälineet, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni
- tv
- wifi
- pyyhkeet ja vuodevaatteet
- sähkö ja vesi


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.