Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, yksiö 26m2 1h+avok+kph+et


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt HKI, Kallio, yksiö 26 m2, 14. Heinäkuuta 2018. :

Tarjolla vuokralle kiva yksiö 1 h+avok+kph+et = 26 m2 Sörnäisten metroaseman tuntumasta Helsinginkadulta. Rauhallinen asunto, lukitun sisäpihan puolella.

Runsaasti säilytystilaa, lisäksi kellarissa ja vintillä myös komerot. Huoneistossa on hyvä pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt. Asunnossa on paikka pyykkikoneelle ja talossa on sauna.

Vapautuu elokuun aikana, viimeistään 31.8.2018. Vuokravakuus 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Vuokra sopimuksesta riippuen, noin 720 EUR/kk.

Vuokralaisen luottotiedot on oltava maksuhäiriöttömät ja vuokra tulee maksaa kuukausittain sovitun mukaisesti. Kotivakuutus edellytetään.

Yhteydenotot aluksi sähköpostilla: matti.asunnot@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.