Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere 2h+kk 36m2 686e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Mika Stenman, 07. Syyskuuta 2018. :

Vuokrataan 1.10.2018 Amurista: 2h+kk 36m2 ylin 5/5 kerros - vuokra 686¤
Katuosoite: Sepänkatu 11D, 33230 TAMPERE

Ylimmän kerroksen (5/5) kodikas kaksio viihtyisältä Amurin alueelta. Tämä jykevä kivitalo on rakennettu vuonna 1946, jolloin ikkunalaudatkin olivat vielä leveitä ja huoneet korkeita. Asunnon neliöt on hyvin hyödynnetty ja ikkunoista avautuu mahtavat näkymät kattojen yli Pyynikinharjun suuntaan. Yhtiö on hyvin hoidettu ja isot remontit tehty. Lämmitysjärjestelmänä kaukolämpö.

Makuuhuoneen seinään on intergroitu runsaasti vaatekaappeja. Kylpyhuoneessa on tilaa omalle pesukoneelle ja yhtiöstä löytyy myös pesutupa. Parkettilattia, keraaminen liesi ja jenkkikaappi pakastinlokerolla. TKL:n pysäkki 200m, Pyynikin huikeat ulkoilumaastot lähtevät lähietäisyydeltä ja ydinkeskustaan on kävellen muutamien minuuttien matka. Tässä talossa asukkaat ovat viihtyneet erinomaisesti.

Vuokra 686/kk + vesimaksu 14/kk/hlö.

- sopimusvakuus 1400¤
- kotivakuutus vastuuvakuutuksella
- Asunnossa ei saa tupakoida
- Luottotiedot tarkastetaan
- Vuokrasopimuksen vähimmäispituus 12kk

Kirjalliset hakemukset ja tiedustelut voi laittaa mailina: mika.stenman@gmail.com tai FB:n inbox. (asuntoon järjestetään yksityisnäyttöjä hakemusten perusteella). Kuvia saatavilla.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.