Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI siisti 3h 1.10 alkaen vapaa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Emmi, 19. Syyskuuta 2018. :

Remontoitu, siisti ja tilava kolmio Pihlajistossa. Valoisat huoneet ja lasitettu parveke. Hyväkuntoiseen keittiöön mahtuu ruokapöytä ja vuonna 2016 uusittuun kylpyhuoneeseen pyykinpesukone.

Talonyhtiö on rauhallinen ja sen piha lapsiystävällinen. Ulkoilureitit lähtevät heti pihasta! Yhtiölle kuuluu tolpallisia autopaikkoja, joita voi vuokrata. Talonyhtiön sauna on juuri remontoitu, lisäksi käytössä pesutupa.

Pihlajiston omien palveluiden (esim. Alepa, kuntosali, päiväkoti, alakoulu) lisäksi lähellä Pihlajamäen ja Viikin monipuoliset palvelut. esim. Prismaan n. 600m. Hyvät ja nopeat liikenneyhteydet keskustaan ja Itäkeskukseen. Omalla autolla on Pihlajistosta helppo liikkua koko pääkaupunkiseudun alueelle.

Etsitään mieluiten pitkäaikaista vuokralaista. Vuokralainen toimittaa omat luottotietonsa ja on velvollinen ottamaan kotivakuutuksen sisältäen asunnon vastuuosan. Vuokravakuus edellytetään rahana, joten tähän asuntoon vakuudeksi ei kelpaa KELA:n takauspaperi.

Asunto vapaa 1.10.2018.

Please note. Rental deposit to be paid to owners account after signed agreement. This apartment will not be rented against Kela Social Services deposit guarantee paper.

SOITA NIIN SOVITAAN ESITTELY! Emmi 045 678 8896


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.