Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

ESPOO, kaksio kävelymatkan päässä metrosta ja Isosta Omenasta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anna, 22. Syyskuuta 2018. :

Valoisa kaksio lyhyen kävelymatkan päässä metrosta ja Isosta Omenasta

15.10. vapautuva hyväkuntoinen ja valoisa 6. kerroksen kaksio. Asunnon suuret ikkunat avautuvat ilta-aurinkoon ja tarjoavat upeat näkymät korkealta.

Käytännöllinen pohjaratkaisu. Vastaremontoidun kylpyhuoneen viihtyisyyttä lisää lattialämmitys. Astianpesukoneella ja jääkaappipakastimella varusteltu keittiö on uusittu 2008. Asumismukavuutta tuo reilun kokoinen makuhuone, josta löytyy myös mukavasti säilytystilaa. Ison olohuoneen yhteydessä on alkovi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi työ- tai harrastetilaksi tai ylimääräiseksi makuutilaksi. Putkiremontti tehty v.2012.

Sijainti Matinkylän ja Nouttaniemen rajalla on mitä parhain. Kaikki on lähellä: bussit, koulut ja päiväkodit sekä Ison Omenan palvelut. Matinkylän metroasemalle n. 800 m kävelymatka. Lähikauppa kivenheiton päässä. Upeat ulkoilumaastot ja merenranta löytyvät 700 m päästä. Urheiluun löytyy lukuisia mahdollisuuksia Matinkylän urheilupuistosta ja jäähallista.

Hyvin hoidettu taloyhtiö. Sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Mahdollisuus autopaikkaan. Asunto voidaan vuokrata osittain kalustettuna, sop. mukaan. Lemmikit sallittu.

Vuokra 900eur/kk, sis.veden. Vakuus 2kk vuokra. Luottotiedot tarkistetaan.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.