Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: Etsitään pitkäaikaista vuokrayksiötä lokakuulle tai viim. 1.11


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jaakko Huttunen, 24. Syyskuuta 2018. :

Hei,

etsin yksiötä Helsingistä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelta. pitkäaikaiseen vuokrasuhteeseen. Asunnon ei tarvitse olla kantakaupungissa. Arvostan hyviä peruspalveluita ja ulkoilumaastoja. Käyn asiantuntijatyössä vakituisesti Helsingin keskustassa.

Asunto sopisi olla kompaktin kokoinen, 20-30 m2. Sopiva vuokra itselleni olisi 650-720 ¤/kk. Tästä toki voidaan neuvotella, jos asunto on erityisen hyvä. Plussaa olisi tilava keittiö, sekä paikka pyykinpesukoneelle. Voisin muuttaa lokakuun loppupuolella, kuitenkin viimeistään 1.11.2018.

Jos asunnossa on tarve maalata tai tehdä muuta pientä ehostusta, niin sen mielellään teen!

Ruuanlaiton lisäksi harrastan jalkapallon peluuta kilpatasolla, kuntosalia, pyöräilyä ja lukemista. Muun ajan vietän kavereiteni kanssa. Olen rauhallinen ja mukava kaveri, kehen vuokranantaja ja naapurit voivat luottaa. En polta enkä omista lemmikkejä. Myös luottotietoni ovat kunnossa.

Takaan että pidän asunnostasi hyvä huolen, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Terveisin,

Jaakko Huttunen
0449707798
jaakko.huttunen88@gmail.com



[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.