Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE; Uudenveroinen yksiö Vuoreksesta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Eetu, 29. Marraskuuta 2018. :

Vuokrataan uutta vastaava 3. kerroksen 23m2 yksiö (valmistunut vuonna 2016) Vuoreksesta. Normaalia suurempi huonekorkeus tuo avaruutta ja suuret ikkunat tekevät asunnosta valoisan. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu suurella lasitetulla parvekkeella ilta-auringon suuntaan. Keittiössä on jääkaappi pakastinlokerolla, keraaminen keittotaso sekä astianpesukone. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys sekä pesukoneliitäntä. Asunnossa on vaalea tammilautaparkettilattia.

Asunnolla on lämmin irtaimistovarasto. Taloyhtiössä on lisäksi sauna ja ulkoiluvälinevarasto. Nopeat yhteydet keskustaan (n.8km) julkisilla tai omalla autolla. Hervantaan matkaa noin 5km.

Vuokra 520e/kk, joka sisältää nopean 100Mbit Internet-yhteyden sekä kaapeli TV:n. Vesimaksuennakko 20e/kk, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Tarvittaessa on mahdollisuus sähköpistokkeelliseen autopaikkaan (20e/kk).

Asuntoon pääsee muuttamaan viimeistään 1.1.19 alkaen (todennäköisesti jo aikaisemmin). Vuokrasopimus tehtäisiin aluksi 12kk määräaikaisena, jonka jälkeen se jatkuisi toistaiseksi voimassaolevana. Luottotiedot tarkistetaan ja niiden oltava kunnossa. Ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Vuokravakuus 2kk.

Yhteydenotot aluksi sähköpostilla, kiitos!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,89 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.